Til forside
 

 

 

 

ITCON blev etableret i 1994 og har siden hjulpet et bredt udsnit af virksomheder og organisationer med udvikling af databasesystemer, proces-optimering, systemintegration samt løbende drift og support af kundernes IT-systemer. Virksomheden ejes af Michael Bøjstrup, som opstartede firmaet under cand.merc.dat studiet.

Ved hjælp af trofaste freelancere er der stort set ikke den opgave vi ikke kan håndtere. Forretningsforståelse, fleksibilitet, dedikation og loyalitet er nogle af de værdier vi sætter højest i vores arbejde.

Vores kunder spænder lige fra humanitære organisationer som Amnesty International og African Commission on Human and Peoples' Rights, til store multinationale virksomheder som Pågen, Carlsberg, Coca-Cola, ISS og The Walt Disney Company. Men det betyder ikke, at vi ikke også kan hjælpe det lille røgeri med at optimere deres forretningsprocesser.

Eksempler på systemer og processer, der er udviklet gennem tiden kan nævnes: CRM i ordets bredeste forstand, Kontraktadministration, Licensadministration, Salgsplanlægning, Kvalitetskontrol, Ordre og fakturering, KBI (Key Business Indicators), Journalisering, Økonomisystemintegration og Equipement-Control. Systemer som spænder lige fra 1 til mere end 500 brugere, og systemer der håndterer pengeflow på mere end 350 mio kroner.